Tip: gasfles met propaan is zo handig in gebruik!

nefco10Vandaag een tip die niet zozeer te maken heeft met het eten zelf als wel met de bereidingswijze ervan. Dit omdat ik zelf heb ontdekt hoe handig het is een gasfles propaan aan te sluiten op je mobiele keuken. Vaak moet ik namelijk op stands staan om te koken, aangezien ik dikwijls opdrachten voor catering binnenkrijg. Je moet je dan verdiepen in manieren om mobiel te zijn – en wel op een zo ideaal mogelijke manier natuurlijk. Je wilt het eten ook nog eens echt goed en kwalitatief willen bereiden en dus ging er bij mij veel onderzoek uit naar de beste methode hiervoor.

Gasflessen aangesloten op mijn mobiele keuken

nefco8Ik vond een prachtige mobiele keuken, waarmee ik echt alle mogelijkheden heb, en besloot deze aan te schaffen. Toen leerde ik dat je hierop een gasfles propaan dient aan te sluiten en heb ik deze in eerste instantie telkens los bij een campingwinkel gekocht. Natuurlijk is het vele malen handiger dit op een andere wijze te laten doen, een die veel meer servicegericht en bovendien nog eens stukken goedkoper is. Daarom was ik zelf erg blij met de ontdekking van de firma Nefco, waar je gasflessen gevuld met propaan in allerlei maten kunt bestellen. nefco1Ze komen ze uiteraard bij je op locatie bezorgen en het vullen is bovendien zeer voordelig. Ik ben erg te spreken ook over de zorgvuldige voorzorgsmaatregelen die het bedrijf treft, want je hebt hier toch te maken met een makkelijk ontvlambare stof natuurlijk. Zelf houd ik ook altijd de juiste veiligheid in acht en adviseer andere koks dit ook te doen – verlies nooit uit het oog dat je hier te maken hebt met een mogelijk gevaarlijke stof. Verder heb je er een heel fijne en voordelige manier van je keuken bestieren mee!