Het Stamppot buffet van Joost Donders: Donders Goed

on-the-grill-1500x350Wie een etentje voor een groot gezelschap organiseert en echt Hollandse kost op tafel wil zetten, kan gebruik maken van het Stamppot buffet van Joost Donders. Meer over dit Stamppot Buffet, lees je in dit artikel.

Wat houdt het Stamppot buffet in?

Het Stamppot buffet bestaat uit diverse stamppotten, die echt Donders Goed zijn. Zo kun je bij het Stamppot buffet kiezen voor boerenkoolstamppot, zuurkoolstamppot en wortelstamppot. Deze stamppotten worden geleverd met worst, magere rookworst, gehaktballen, speklampjes en/of hachee. En omdat er ook altijd stoofpeertjes bij geleverd worden en je tevens de mogelijkheid hebt om appelmoes te eten bij jouw favoriete stamppot, is het Stamppot buffet van Joost Donders voor iedereen geschikt.

wokpan-1500x350
Het Stamppot Extra buffet

Kies je voor het Stamppot Extra buffet van Joost Donders, dan krijg je naast bovenstaande gerechten ook verse erwtensoep met worst. Zeker in de koude wintermaanden is het erg lekker om erwtensoep bij de stamppot te eten en met je vrienden en familie te genieten van een heerlijke Hollandse maaltijd voor een aantrekkelijke prijs.

Altijd gratis bezorging

Of je nu kiest voor het Stamppot buffet van Joost Donders of voor het Stamppot Extra buffet gaat: de buffetten van Joost Donders worden altijd gratis bij je thuis afgeleverd. Je hoeft dus niet naar de slagerij van Joost Donders om jouw buffet op te halen of extra geld te betalen om jouw buffet thuis te ontvangen, want de buffetten zijn Donders Goed en worden altijd gratis bezorgd.