Suit up Now

thumbs_horeca-bedrijfskleding-2 (1)De schorten en sloven van Suit up Now

Heb je nog schorten en sloven nodig voor de medewerkers van jouw horecazaak? Bestel deze schorten en sloven dan eenvoudig bij Suit up Now. Deze aanbieder is al vele jaren actief in het ontwikkelen en produceren van verschillende soorten bedrijfskleding, waaronder vele diverse schorten en sloven. Meer informatie over de schorten en sloven van deze aanbieder, lees je op deze pagina.

thumbs_corporate-fashion-koksbuizenSpeciaal voor de horeca

Schorten en sloven worden natuurlijk voornamelijk in de horeca gebruikt. Om ervoor te zorgen dat de schorten en sloven aan alle verwachtingen en eisen voldoen, wordt er bij het produceren van de schorten daarom gebruik gemaakt van speciale stof voor de horeca. Deze stof is wasbaar tot 90 graden, kleurvast en bovendien krimpbestendig. Door middel van deze kwalitatief hoogwaardige stof kunnen de schorten en sloven dan ook gemakkelijk gewassen worden, zonder dat de kleur van de stof vervaagt of de stof krimpt. Een investering in schorten en sloven van Suit up Now is dan ook geen investering voor korte termijn, maar een investering waar je vele jaren plezier van kunt hebben.

Unieke schorten en sloven? Bekijk de jeans collectie

Als je wil dat jouw medewerkers een unieke uitstraling hebben, kun je de jeans collectie van deze aanbieder bekijken. De jeans collectie bestaat uit sloven, schorten, shirts en accessoires van jeansstof, die er stuk voor stuk uniek uit zien. Zeker als je gaat voor een unieke en opvallende uitstraling voor jouw personeel, is de jeans collectie een aanrader.

thumbs_horeca-bedrijfskleding-4