Bedrijfskleding bedrukken – Wat een leuk idee!</

Voor een bedrijf is het heel belangrijk dat het personeel een gevoel van saamhorigheid ervaart. Dat merk ik ook in mijn eigen bedrijf. Het is namelijk niet gemakkelijk om ere en succes van te maken, als niet iedereen met zijn allen om het resultaat geeft. Door bedrijfskleding bedrukken hoopte ik zodoende een gevoel van teamspirit op te wekken, zonder een persoonlijke touch te vergeten. Uiteindelijk is het namelijk ook belangrijk voor iedereen denk ik, dat hij of zij zich niet alleen gewaardeerd voelt als onderdeel van een team, maar ook als persoon. Door bedrijfskleding bedrukken te laten kun je juist dit bereiken.
Ik heb dit ook samen met een partner besproken, want wij hebben nog nooit eerder de regel ingevoerd om echt bedrijfskleding te dragen. Ik wist niet of iedereen het zo een goed idee zou vinden. Toch bleek dat ook hij er enthousiast over was. Kortom, met dit idee wilden we wel werken. Wel hebben we een korte omvraag gedaan onder het personeel om te kijken wat zij ervan zouden denken. Ik wist niet wat ik zou moeten verwachten, maar de reacties waren positief.

97PARKA-VR_129 97CMS6001_06 97TJO2000_03

Op zoek naar iemand die bedrijfskleding bedrukken kan

Het was voor ons dus van groot belang dat we een shop zouden vinden die hoogwaardige kleding kon bedrukken. We besloten zowel de naam als ook het logo van het bedrijf als ontwerp te gebruiken. Dat wil zeggen, de naam van het personeelslid. We kwamen toen terecht om maxbedrijfskleding.nl en hebben gelijk eerst een sample besteld. Dat zag er allemaal heel goed uit en ook de service was erg goed. Dus besloten we gelijk de hele bestelling te plaatsen. We hebben er zeker geen spijt van. De service is een absolute aanrader!