Tip: Mint to be!

5Vandaag weer een verrassende tip op eetgebied, want voor de zoetekauw die ook nog eens gaat trouwen heb ik een wel heel bijzonder snoeprolletje gevonden. Hetgeen ik vandaag over zal uitweiden betreft Mint to be, voor de mensen die echt ‘meant to be’ zijn voor elkaar.

Zoetekauwen die ‘meant to be’ zijn voor elkaar

Mint to be is een rolletje pepermunt, waarvan je de wikkel geheel naar eigen inzicht kunt vormgeven. Het gros van de mensen dat gaat trouwen geeft een bedankje aan de gasten na hun bruiloft, een bedankje voor de komst op deze bijzondere dag. Meestal gebeurt dit in de vorm van bruidssuiker of hartjes, wat natuurlijk allang niet meer origineel te noemen is. Je wilt niet weten hoe vaak ik op bruiloften ben geweest – want de laatste tijd lijken zo’n beetje al mijn vrienden in het huwelijksbootje te stappen, trouwen is weer helemaal terug – waarop de een na de ander kwam aanzetten met een vrij onpersoonlijk afscheidspresentje. Mint to be is geheel anders, want het is zeer origineel en persoonlijk.

7

Je kunt de rollen echte King pepermunt geheel naar eigen wens vormgeven, bijvoorbeeld op bovenstaande manieren.

 

Daar wilde ik je toch even op wijzen, want niets leuker dan je gasten een goede afsluiter geven van een toch al onvergetelijke dag. Een pepermuntje in de auto op de terugweg van de bruiloft is niet alleen verfrissend voor in de mond, maar is ook een oprecht verfrissende boodschap. Er is de mogelijkheid bijvoorbeeld een eigen foto van jullie beiden te laten bedrukken op de wikkel, en natuurlijk ook een eigen boodschap voor de gasten. Kijk maar eens naar het voorbeeld links van deze tekst en klik op de afbeelding zelf als je meer informatie wilt over deze specifieke bestelling van 25 stuks.