Kerstpakket kopen, welke keuze heb ik?

Kerstpakket kopen, welke keuze heb ik?

Kerstpakket kopen, heb jij die eervolle taak op je genomen of gekregen? Dan weet je als geen ander dat dat best een tijdrovend en lastige klus kan zijn. Want je wil iedereen een plezier doen, maar hoe doe je dat met één pakket voor iedereen. Zoveel mensen zoveel wensen. Om je te helpen bij die uitdagende taak zetten we de keuzes die er zijn voor je op een rijtje, dan hoef je niet door tientallen pakketten heen te scrollen maar kun je beginnen met een categorie en dan het best passende pakket kiezen.

Food pakket

Als je kiest voor kerstpakket kopen met voedingsmiddelen er in is er al heel veel om uit te kiezen. Je kunt gaan voor een gezond pakket om even bij te komen van het snoepen tijdens de feestdagen, of een pakket om lekker even verder te snacken. Of je kunt kiezen voor een bepaalde keuken zoals Italiaanse pizza bakken, Aziatisch koken, samen brood of gebak bakken. Je kunt gaan voor een bepaald thema of zelfs voor een pakket met alleen maar lokale ingrediënten.

Drank kerstpakket kopen

Altijd leuk een pakket met drank. Of je nu kiest voor een bier assortiment met hapjes, mooie wijnen met bijpassende glazen, een heerlijke champagne of andere bubbel om te toasten op het leven, een pakket dat van iedereen een professionele cocktailshaker maakt, of een non-alcoholische variant om mocktails te maken. Het kan allemaal.

Non-food pakket

Bij kerstpakket kopen zul je ontdekken dat in veel food- of drankpakketten ook non-food artikelen zitten. Zoals een poffertjes pan, theelichtjes of glazen. Zo geef je een meer blijvende herinnering. Je kunt ook kiezen voor een pakket met alleen maar non-food producten. Bijvoorbeeld een pakket met verwenproducten op het gebied van persoonlijke verzorging, spellen of accessoires voor in huis.

Thema kerstpakket kopen

Pakketten met een thema doen het over het algemeen goed. Daarbij liggen thema’s als kerst en oud en nieuw natuurlijk het meest voor de hand. Heb je wel eens gedacht aan Sinterklaas? Dan verras je je mensen wat eerder dit jaar. Of je kiest voor een landen thema, of je gaat voor kleur en laat de kleuren van je huisstijl terugkomen.

Geen keuze maken

De handigste optie en waarschijnlijk de optie waarmee je de meeste mensen blij maakt is geen keuze maken en de mensen gewoon lekker zelf laten kiezen. Dan vindt iedereen het pakket met de beste match en is iedereen tevreden. Jouw taak wordt dan een stuk eenvoudiger, de juiste leverancier vinden, de logistiek regelen en het budget vaststellen. Een kind kan de was doen.

Luxe kerstpakket kopen

Een luxe kerstpakket kopen als blijk van waardering. Wil je je personeel en relaties dit jaar extra in de watten leggen? Ga dan voor Limited edition pakket of een pakket met extra luxe producten. Je kunt het pakket natuurlijk ook groter maken. Gemiddeld wordt er rond de € 50,- aan een pakket uitgegeven. Met € 150,- geef je al een heel luxe pakket cadeau.