Afvallen kon ook met koolhydraatarme tussendoortjes

dieetlandlogonewIk heb laatst een bericht ontvangen van iemand die 7 kg was afgevallen door een koolhydraatarm dieet. Dus mijn blog van vandaag gaat hier dan ook over. In haar bericht had ze eerst uitgelegd waarom zij wou afvallen en waarom eerdere pogingen mislukt waren. Ook waarom het nu wel gelukt was en hoe dit kwam. Omdat zij zelf geen blog heeft vroeg ze aan mij of ik dit namens haar wel posten. Omdat dit onderwerp toch met voedsel en eten te maken heeft zag ik geen reden waarom dit niet te doen. Haar gewichtsprobleem lag aan het feit dat ze tussen haar maaltijden altijd veel deed eten. Dit probleem werd verholpen door koolhydraatarme tussendoortjes, hier kom ik zo nog op terug. De reden waarom eerdere pogingen mislukt waren was omdat ze alleen maar enkele koolhydraatarme producten kocht zonder enige voedingsschema erbij. Ze had als het ware wel de juiste producten alleen wist ze niet hoe ze deze het beste kon gebruiken. Nadat ze zelf enig research had gedaan was ze uitgekomen op de website dieetland.nl.

Dieetland was de sleutel tot succes

wafels_mokka_-_dietisnackZij was van mening dat wanneer je wilt afvallen je een koolhydraatarm dieet moet volgende zonder snoep, chips of andere tussendoortjes. Gelukkig zag ze bij Dieetland dat dit niet het geval is. Hier wordt gezegd dat je koolhydraatarm dieet alsnog een lekkere snack kunt eten, maar dan wel een gezonde. Deze moeten natuurlijk ook koolhydraatarm zijn. Het is juist goed om koolhydraatarme tussendoortjes te nemen omdat dit de bloedspiegel stabiel houdt en zorgt voor een juiste stofwisseling. Dit resulteert tot een gezond en goed afvalproces.

chocolate_chip_cookie_dough_reep_-_questZij gaf als laatste commentaar mee om die producten van Dieetland aan te raden. Zij was hier zeer over te spreken en had haar gewenste resultaat behaald. Wil jij dus ook afvallen of wil je hier tips over bezoek dan hun website.