Gebruik Ietsdoenofferte voor ideeën voor een leuk moeder zoon uitje

logo_topIk werd laatst meegenomen op een gezellig moeder zoon uitje. Mijn moeder nam me naar een andere stad voor een kook workshop. Zij weet namelijk dat mijn passie in het koken ligt. Een ideale dagbesteding samen dus. Ik vroeg tijdens het koken hoe zij op dit idee kwam. Ze zei dat ze dit online gedaan had. Dit was volgens haar binnen een paar stappen geregeld. Nadat ze een offerte had aangevraagd kreeg ze binnen no-time meerdere reacties van aanbieders met prijzen en mogelijkheden. Dus het feit dat mijn moeder dit heeft kunnen doen betekend het dat het voor jullie nog eenvoudiger is. Een echte aanrader op gebied van eenvoud en aanbod dus.

Een onvergetelijke dag was het zeker

cateringWe begonnen de middag met een lekkere versnapering. Er werd duidelijk en uitgebreid uitgelegd hoe het verloop van de dag eruit zag. Je kon samen met de chefkok een menu samenstellen die je zelf ging voorbereiden en koken. De basis kooktechnieken werden goed uitgelegd, maar de focus lag natuurlijk in het plezier hebben samen in het koken.  Er werden schorten uitgedeeld om ervoor te zorgen dat je niet vies werd. Deze mocht je overigens mee naar huis namen als aandenken van deze onvergetelijk moeder-zoon uitje. We werden goed begeleid en de chefkok was zeer positief over mijn originele ideeën. Als laatst werd alles netjes uitgedrukt op papier en kreeg je het zelfgemaakte menu mee naar huis. Ik kan oprecht zeggen dat door deze dag mijn band met mijn moeder versterkt is en heb er veel van genoten.

relatiegeschenkenDus wanneer je net als mij veel passie hebt op gebied van koken en je wilt ook nog eens iets gezelligs doen met je moeder is dat een perfecte dagbesteding. Het kan overigens ook natuurlijk met je vriendin of vrienden.