Steakrestaurant Black and Blue lekker eten!

Welkom beste lezers, Leuk dat jullie weer zijn gekomen om een smakelijk stukje van dit blog te lezen! Vandaag gaat het over watertanden bij Steakrestaurant Black and Blue. Ik zal eens even vertellen hoe ik hier op ben gekomen, het ging namelijk zo. Ik werk bij een bedrijf waar we veel dingen moeten doen en dus heel vaak druk zijn. Daarom gaan we om de drie maanden ergens lekker rustig wat eten. Deze keer was het mijn beurt om een juiste locatie te kiezen. Zelf ben ik eens online gaan kijken en zo kwam ik dus niet echt verder. Maar op een dag bedacht ik me dat we een tijdje geleden zijn gaan eten bij een restaurant in Amsterdam!

Het luxe en lekker restaurant in hartje Amsterdam!

bg2 slider5 slider6

Zo als ik al zei schoot het mij opeens te binnen dat we met mijn vrienden groep een paar maanden gelden zijn wezen uiteten. Dit waas bij Steakrestaurant Black and Blue, een restaurant in hartje Amsterdam dat heel erg goed is in verschillende soorten vlees. En ik moet zeggen het eten was daar ook nog eens heel erg lekker en gezond. Het paste ook netjes in het budget wat ik van de baas mee gekregen heb om iets uit te zoeken. Zonder nog verder te kijken heb ik gebeld voor een reservering. De avond van het etentje was uiteindelijk heel leuk en natuurlijk ook heel erg lekker, ik zou er zeker in de toekomst weer heen gaan!