Zwemmen in Bacardi Limon

Zwemmen in Bacardi Limon

Als er een drankje veel aandacht heeft gekregen de afgelopen tijd, dan is het wel Bacardi Limon. Naast dat het natuurlijk een leuk nummer is om mee te zingen, is het ook echt een lekker fris drankje. Naast citroen zitten er in dit drankje ook limoen en grapefruit verwerkt. Deze drank is ideaal om te mixen. Hieronder worden een aantal drankjes besproken waarvoor je Bacardi Limon 1 liter kunt gebruiken. 

Bacardi Limon Cola

Het eenvoudigste, maar misschien ook wel lekkerste, drankje met Bacardi Limon is de Baco. Normaal gesproken wordt dit met de originele Bacardi gemaakt. Het fruitige smaakje geeft echter een lekker afdronk aan jouw Baco. Je maakt het eenvoudig door een glas te vullen met ijsblokjes en hier 50 ml Bacardi Limon en 100 ml cola aan toe te voegen. 

Bacardi Limon 1 liter

Bacardi Limon Ice Tea

Een ander drankje dat veel wordt gedronken tijdens onder andere het stappen, is Bacardi Limon 1 liter met ijsthee. De smaak van ijsthee gaat namelijk erg goed samen met de citroensmaak van de Bacardi. Vooral wanneer je kiest voor Lipton Ice Tea met prik zal de Bacardi goed tot zijn recht komen. 

Mojito 

Ten slotte is een Mojito ook erg lekker om met Bacardi Limon te maken. Hiervoor heb je naast de Bacardi het volgende nodig: bruiswater, limoensap, rietsuiker, verse munt en een partje limoen als garnering. Je kunt er nog je favoriete fruitsap aan toevoegen voor een zomers tintje.