www.herbavoeding.nl laat mij kilo’s afvallen

logo (37)www.herbavoeding.nl laat mij kilo’s afvallen

Ik ben er helemaal klaar mee,. Ik heb wel tien diëten geprobeerd, het werkte allemaal niet. Ik ben zwanger geweest van een tweeling en ben daar door twintig kilo aangekomen. Ik ben van zestig kilo naar tachtig kilo gegaan. Toen ik bevallen was ben ik maar tien kilo afgevallen. Er bleef toen nog tien kilo achter die ik kwijt moest. Het werd op een gegeven moment een vervelend punt het afvallen. Ik ben nu op een advies van en vriendin van mij op de site www.herbavoeding.nl gaan kijken. Ik heb alles door gelezen en het lijkt mij een effectief dieet. En inderdaad, een geweldig dieet. Ik ben nu in twee weken vijf kilo afgevallen, het voelt heel erg goed. Ik ben nu al blij met het resultaat, dit geeft mij wel een goed doorzettingsvermogen om door te gaan met dit dieet. Ik heb ook geen honger als ik een herbalife shake genomen heb. Eerst miste ik mijn ontbijt of avond eten wel enorm. Ik neem nu alleen een shake in de ochtend, in de middag een lekker schaaltje yoghurt met fruit en als avond eten koolhydraat vrij eten. Dus geen aardappels en pasta meer. Wat ga ik weer genieten als ik het weer een beetje mag eten. Ook mag ik mijzelf een keer in de week verwennen met een honderd procent stukje pure chocolade. Ik kan het iedereen aanraden om op www.herbavoeding.nl te kijken en meteen een pot aan te schaffen. Het helpt gewoon heel goed!