Dankzij gezonde tips klaar om het strand op te gaan

Dankzij gezonde tips klaar om het strand op te gaan

Gezonde tips
Elke dag sta ik weer voor de spiegel en de laatste tijd ben ik best trots op wat ik bereikt heb. Ik ben met behulp van gezonde tips de laatste maanden namelijk in totaal 6 kilo afgevallen. Ik kan niet zeggen dat ik heel dik was maar ik stoorde me regelmatig aan het randje vet wat op mijn buik zat. Op Facebook zag ik regelmatig foto’s voorbij komen van afgetrainde buiken met strakke buikspieren. Ik had mezelf voorgenomen om dit jaar ook zo’n buik te hebben. Ik heb op het internet gezocht naar gezonde tips. Ik kwam erachter dat een strakke buik niet alleen te bereiken was door hard trainen in de sportschool. Gezonde voeding was veel belangrijker las ik. Immers, wat er niet bijkomt hoeft er ook niet af. Via gezonde tips heb ik een aantal gezonde recepten gevonden die me ook nog eens lekker leken. Een ideale combinatie dus. Ik heb een aantal maanden in een streng regime van gezonde voeding en hard trainen geleefd. Ik zag mijn vet met de week letterlijk wegbranden en nu, ongeveer vijf maanden verder, is mijn vetpercentage gedaald naar 8%. Mijn buikspieren zijn goed zichtbaar en daar ben ik best trots op. Ik heb eindelijk het lichaam waar ik altijd al van gedroomd heb. Nu is het zaak om ook na de zomer goed te letten op wat ik eet en ik moet er voor zorgen dat ik vaak naar de sportschool blijf gaan.