Mijn favoriet is en blijft Oud Hollands snoep

toversleutel.nlZoals jullie weten geef ik jullie wekelijks tips over eten en drinken. Dit kan dan ook van alles bevatten. Zo wil ik het vandaag gaan hebben over snoep. Tegenwoordig kun je dat heel eenvoudig online bestellen. Het is natuurlijk geen geheim, je kunt tegenwoordig dan ook alles bestellen. Echter is de website van Toversleutel zeker wel een naam dat de moeite is om te onthouden.

Zelf ben ik hier uitgekomen omdat ik afgelopen kerst op zoek was naar snoep. Dit was voor de kerstboom en ik wilde hier graag kransen inhangen. Omdat mijn moeder hier dit jaar geen tijd voor had, zij waren namelijk op wintersport, was het dit jaar aan mij de taak om het te regelen. Echter had ik zelf ook geen tijd om ’s avonds nog eens naar de supermarkt te gaan en dit te kopen. Vandaar dat ik online ging zoeken. Toen ik mijn kerstsnoepgoed geselecteerd had, zag ik op toversleutel.nl dat ze ook Oud Hollands snoep hebben.

Oud Hollands snoep

Ook voor kinderfeestjes ideaal

snoepIndien jij een kinderfeestje moet organiseren is het ook handig om gebruik te maken van deze website. Je kunt hier eenvoudig vooraf samengestelde zakjes kopen. Hier zit dan ook vaak Oud Hollands snoep in. Maar je kunt natuurlijk ook voor een ‘gezond’ snoepgoed zakje gaan. Natuurlijk zijn alle soorten snoep ongezond. Echter heeft Toversleutel ook suikervrije opties. Wanneer je deze haalt zullen de ouders dan ook een stuk opgelucht zijn. Want iedereen weet wanneer kinderen teveel suikers binnen krijgen zij haast niet meer te stoppen zijn.