Goede Horeca inrichting noodzakelijk!

cropped-zn5752321

 

Als eigenaar van een restaurant of café weet het maar al te goed dat Horeca inrichting er netjes en strak uit hoor te zien. Klanten die bij je binnenkomen zullen al eerste om zich heen kijken en als er dan een bar staat die niet meer geschikt is om te tonen zullen ze hier niet terug komen, laat staan eten.

Afgelopen week was ik namelijk voor mijn eigen restaurant waar ik werkzaam ben op zoek gegaan naar inrichting. De bar diende vernieuwd te worden en dan heb ik het nog niet gehad over de stoelen, deze mogen namelijk ook vervangen worden! Door op het internet te zoeken naar een inrichting om te gebruiken ben ik op de website van Tinus Toog terecht gekomen. Hun hadden diverse meubels in het assortiment waaruit je gemakkelijk kiezen kan! Zo ook de eerste bar die ik had gezien kan zowel voor een restaurant als bar gebruikt worden. Tevens zijn de kosten bij hun een stuk lager als dat ik had verwacht, mijn vorige bar kostte namelijk een stuk meer!

Door met Horeca inrichting te zoeken op het internet is het voor mij in ieder geval duidelijk geworden dat ik goede meubels ook gewoon online kan vinden. Door het met eigen ogen eerst te bekijken voordat ik het aanschaf merkte ik gelijk dat dit de bar gaat worden die in mijn restaurant komt te staan!

 

DSC00878-225x300