Goede kaaswinkel Tilburg gezocht

Goede kaaswinkel Tilburg gezocht waar ik zo nu en dan een heerlijk stukje kaas kan kopen. Uiteraard is het ook mogelijk om in de supermarkt kaas te kopen, echter ben ik van mening dat hier de smaken anders zijn als dat je het bij de betrouwbare kaaswinkel koopt. Op zich is het kopen van kaas in de supermarkt net zo duur als dat je het bij de kaaswinkel doet. Al ben ik van mening dat je in een echte kaaswinkel meer keuze hebt en tevens ook aardig wat kan schelen in de prijzen.

11336817_847129568695127_1064094401032133258_o-300x200

Op de website van Kaas en meer had ik al wel eens vaker gekeken. Dit naar aanleiding van het feit dat ik graag wil genieten van lekkere kaas. Zo hebben ze hier zowel de brie variant als de Old Amsterdam. Nu dat ik had  gezien dat hun gisteren open waren heb ik ervoor gekozen om deze winkel eens te bezoeken. Deze winkel is trouwens net buiten Tilburg, al valt het reuze mee aangezien je met nog geen tien minuten er al kan zijn! Ik heb er dan ook voor gekozen om een heerlijk stukje kaas weer mee naar huis te nemen. Thuis lekker testen en eens goed bekijken of dat deze smaken mij liggen of niet!