Gemakkelijk je vis thuisbezorgd krijgen?

Hoe ideaal is het om je vis thuisbezorgd te krijgen? Niet speciaal naar de visboer te hoeven gaan maar gewoonweg vanachter je eigen computer een bestelling plaatsen. Ik was namelijk van de week een beetje op het internet aan het neuzen tot ik terecht kwam op de website van myseafood.nl. Hier is het namelijk mogelijk om vis te bestellen welke vervolgens bij je thuis wordt bezorgd! Geen lange wachttijden of wat dan ook, maar gewoonweg diezelfde dag al in huis verwachten.

Ik was zo nieuwsgierig geworden over de kwaliteit van het vis waardoor ik ervoor heb gekozen om een bestelling te plaatsen. Bij het bekijken van het assortiment viel het mij op dat hier genoeg diversiteit te vinden is qua vis. Ik heb er dan ook voor gekozen om een bestelling te plaatsen met verschillende soorten vis. Een heerlijk stukje makreel kon ik natuurlijk niet zomaar laten liggen, zo heb ik zowel zalm als makreel besteld. Mijn bestelling had ik met een paar minuten geplaatst en het enige wat ik nog hoefde te doen was wachten tot het wordt bezorgd.

shutterstock_329405306_1

Mijn bestellen is dan ook de eerstvolgende werkdag thuis bezorgd. Netjes ingepakt zodat ik me hier niet meer over hoef te bekommeren. Als je vis thuisbezorgd wilt hebben weet ik zeker dat je bij hun aan het juiste adres bent! Ik kan je in ieder geval wel vertellen dat de smaken van de vis welke ik heb besteld enorm goed is.