Wil jij lekker eten Nijmegen ontdekken?

Lekker eten Nijmegen ontdekken? Dan raad ik je aan om eens te dineren bij Bistro Le Steak te Berg en Dal. Hier krijg je een kaart te zien waaruit je gemakkelijk kan kiezen, diverse gerechten dus ook diverse smaken! Bij binnenkomst mag je meegenieten van een uitstekende ambiance, vriendelijke bediening en natuurlijk het eten wat gewoonweg heerlijk was!

 

foto-interieur-bistro-le-steak-1200x3751-1024x320

Wij zijn afgelopen zaterdag hier wezen eten met een groep van 15 personen. Dit om te vieren dat mijn moeder Sarah is geworden! Al  bij binnenkomst werd mijn moeder door het gehele team van Bistro Le Steak gefeliciteerd met haar verjaardag, klinkt cliché maar dit vonden wij echt geweldig! Hiermee was het voor ons duidelijk dat de bediening er goed bij betrokken wordt en dat merk je ook.

 

foto-vooraanzicht-bistro-le-steak-1200x375

Liedje zingen!

Wij hadden besproken met de bediening dat wij graag wilde zingen voor haar verjaardag. Hiermee werd het muziek aangepast naar een verjaardagslied! Dit was zo prachtig om te zien op het moment dat ze met vuurwerk aankwamen en vervolgens het liedje werd opgezet en het hele restaurant wist meteen wie er jarig was! Nadat we de cadeautjes en dergelijke hebben gedaan was het tijd om te eten. Ik heb werkelijk nog nooit zo lekker gegeten! Mijn biefstuk was dan ook perfect gebakken, trouwens bij iedereen was het allemaal perfect bereidt. Lekker eten Nijmegen is dan ook mogelijk maar dan wel bij Bistro Le Steak! Uiteindelijk hebben we een geweldige avond gehad, bediening wat ons goed in de gaten hield bij het bijschenken van het drinken en het leeghalen van de tafel. In een woord, Super!