voor ondernemers: parasol horeca

1

Een vriendin van mij weet dat ik een eigen blog heb. Afgelopen week vertelde zij mij een verhaaltje, en mijn goede vriendin vroeg of ik dit met jullie lezers wilde gaan delen. Vandaar dat ik het onderwerp parasol horeca met jullie behandel. Mijn vriendin heeft een eigen horeca onderneming. Natuurlijk wild zij zichzelf onderscheiden door een goede service te verlenen. Alle horeca ondernemingen hebben een stevige concurrentie, vandaar dat mijn vriendin elke dag bezig is, met het verbeteren van haar onderneming. Afgelopen maand is zij opzoek gegaan naar een nieuwe parasol voor haar terras. Simpelweg omdat haar oude parasol was verouderd. Natuurlijk is een parasol horeca een aardige investering, maar de oude kon echt niet meer. Zodoende is mijn goede vriendin een kijkje gaan nemen op het internet. Via het internet belandde zij uiteindelijk op de website van Xterior!

En dan toch nog een leuk model vinden!1

Eenmaal aangekomen op de website van Xterior, verliep de koop soepeltjes. Er werd een breed assortiment aangeboden betreft parasols. Na een goede kijk te nemen in dit assortiment bleek, dat Xterior stukken voordelig is dan de andere aanbieders. Onmiddellijk heeft zij hier dan ook haar parasol besteld. Mijn goede vriendin heeft er nu een van top kwaliteit geleverd gekregen, voor een zeer voordelig prijs. Bij andere aanbieder was zij veel meer geld kwijt geweest!

2