Heerlijk uit eten gouda? Probeer dit restaurant eens

uit eten Gouda

Zoals jullie weten ga ik meerdere malen per maan uiteten. Dit is dan vaak in de stad waar ik woon. Ik ken ik inmiddels dus al behoorlijk veel goede restaurants. Van tijd tot tijd ben ik ook te vinden in andere steden. Wanneer ik bijvoorbeeld op bezoek ga bij vriendinnen. We maken hier vaak dan ook een hele avond van. Zo was ik laatst in de stad Gouda, dit is echt een schitterende stad. Natuurlijk zijn er hier dan ook veel restaurants te vinden. Indien jij lekker wil uit eten Gouda, moet je de volgende tip zeker opvolgen. Toen wij hier waren hadden we enorm genoten van zowel het eten als de sfeer. Dit restaurant een Jean Marie, volgens die vriendin van mij een van de hotspots van deze mooie stad.

gerecht

Gebruiken veel natuurlijke producten

Hetgeen wat dit restaurant zo goed maakt is het feit dat ze veel natuurlijk producten gebruiken. Bij Jean Marie werken ze in een klassieke keuekn waar veel exclusieve gerechten vandaan komen. Deze worden op ambachtelijke wijze bereid en dit proef je dan ook! Wanneer je hier heen wil gaan moet je richting de Krimpenerwaard gaan, hier zitten zij dan ook.

lekker etenWat ik jullie stiekem aanraad is om online alvast de menukaart te bekijken. Hier staan zeer veel lekkere dingen op. Ook staan er dingen op die ik nog niet ken. Dit terwijl ik vrijwel alles al eens geproefd heb. Zo zie je maar weer dat ikzelf ook nog veel te leren heb op gebied van voeding. Dus wil je uit eten Gouda, raad ik je deze plek aan.