Goede Huizen restaurant gezocht!

Ik vind het heerlijk om zo nu en dan lekker uit eten te gaan met mijn vrouw. Enige wat wij graag willen is om steeds een ander restaurant te testen om onze smaken te verreiken. Hierdoor ben ik gaan zoeken op het internet naar Huizen restaurant. Hopelijk dat ik het zo kan vinden aangezien we ondertussen al bij hoop restaurants zijn geweest. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen op de website van de Verborgen Parel. Hier waren wij nog niet geweest waardoor ik de menukaart ben gaan bekijken. De verschillende gerechten die ik had gezien op de website heeft bij mij water in de mond gegeven. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om er te reserveren. Mijn vrouw had gistermiddag al aan mij gevraagd of dat ik een restaurant had gevonden, hier had ik op geantwoord dat ik er inderdaad eentje heb gevonden maar dat ik het nog even als verrassing wilde houden. Deze gerechten had ik overigens nog niet elders hier in de regio gezien waardoor ik niet meer kan wachten tot ik vanavond bij hun aan tafel mag schuiven. Weet nu nog steeds niet wat ik wil gaan eten en dan heb ik al een paar keer  gekeken bij hun op de menukaart!

logovbp-251x300-e1449588422351