Een Tosti bestellen was nog nooit zo makkelijk. Door heel Nederland geleverd!

Een Tosti bestellen was nog nooit zo makkelijk. Door heel Nederland geleverd!

Voor wie het nog niet geprobeerd heeft: tosti is een Nederlandse snack van twee sneetjes witbrood met gesmolten kaas in het midden. Het klinkt misschien niet zo opwindend, maar geloof me – als je eenmaal je eerste tosti hebt gegeten, ben je verkocht!

Een tosti is een sandwich die gewoonlijk wordt gemaakt met twee sneetjes brood en een vulling naar keuze. De meest populaire vullingen zijn ham en kaas, maar ook eieren, spek, tomaten en uien behoren tot de mogelijkheden.

De Tweede Jeugd

Wat is de sleutel voor een goede tosti? 

De sleutel tot het maken van een goede tosti is het roosteren van het brood tot het lekker knapperig is. Dit houdt de tosti bij elkaar als je er een hap van neemt.

Om de tosti met ham en kaas te maken, smeer je eerst wat mosterd op elk sneetje brood. Leg vervolgens een laag ham en kaas erop. U kunt één soort kaas gebruiken of verschillende soorten door elkaar mengen.

Leg de sneetjes brood in een broodrooster of in een gewone oven en rooster ze tot het brood goudbruin is en de kaas gesmolten is. Serveer met wat augurken of een salade voor een heerlijke lunch of avondmaaltijd.

Wat is het lekkerste brood? 

Ik ben al een tijdje een grote fan van zuurdesembrood. Ik hou van de smaak en de textuur. Onlangs ben ik beginnen experimenteren met tosti zuurdesem brood. Tosti zuurdesem is eigenlijk een gegrilde kaas sandwich, maar dan met zuurdesem brood.

De eerste keer dat ik het maakte, gebruikte ik een basis gegrilde kaas recept dat ik online vond. Het resultaat was vrij goed, maar ik denk dat ik beter kan. Voor mijn volgende poging ga ik een recept gebruiken met geroosterde knoflook en gouda kaas. Ik denk dat dat het broodje een lekkere smaak en rijkdom zal geven. De Tweede Jeugd heeft tosti’s van hoge kwaliteit met zuurdesembrood. Je kunt nu hun tosti bestellen op hun nieuwe website.