Een Amstel Bright bij het vlees drinken

Een Amstel Bright bij het vlees drinken

Wanneer je lekker aan het barbecueën bent met vrienden of familie kun je er natuurlijk voor kiezen om er een lekker biertje bij te drinken. Dit wordt al gedaan door velen en dat is ook logisch, voor sommige zal het er eigenlijk ook een beetje bij horen. Dan kun je er een keer voor kiezen om iedereen te verrassen met speciaal bier. Neem een keer Amstel Bright mee uit de winkel. Dit is namelijk een echt lekker zomers biertje die eigenlijk niet kan ontbreken bij je barbecue. Bovendien is het ook altijd leuk om een keer een nieuwe smaak te proberen. Op deze manier vind je misschien wel je nieuwe favoriete bier.

Amstel Bright

Temperatuur

Zoals velen ook wel zullen weten moet het meeste bier lekker koud worden gedronken, helemaal wanneer het buiten warm is, is dit ook wel zo lekker. Amstel Bright zal dan ook geen uitzondering zijn. Dit biertje kun je namelijk het best bijna ijskoud drinken. Op drie graden Celsius zal het bier op zijn lekkerst zijn. De meeste koelkasten zullen niet zo koud staan onder normale omstandigheden. Kijk dus of je een speciale bierkoelkast hebt zodat je het bier extra koud kunt krijgen en anders moet je hem voorzichtig in de vriezer leggen. Haal het bier er dan wel weer op tijd uit zodat het niet te koud wordt en dus bevriest.

Koop genoeg in

Het laatste wat je wilt is dat je halverwege de avond ineens geen bier meer hebt. Zorg er daarom voor dat je ook altijd goed Amstel Bright in huis hebt zodat je zeker weet dat je de hele avond door kunt. Mocht je dan nog overhouden kun je het altijd in de koelkast laten liggen voor de volgende barbecue. De kans is namelijk groot dat je in de zomer nog wel een keer gaat barbecueën.