Slagerijvloer Den Haag

Slagerijvloer Den Haag

Nieuwe slagerijvloer in Den Haag? Hier moet u op letten

Drie aandachtspunten bij een nieuwe slagerijvloer

Op zoek naar een nieuwe slagerijvloer in Den Haag? Wanneer u reeds een slagerij heeft, weet u dat dit niet zomaar een vloer is, maar een vloer die aan specifieke eisen moet voldoen. In het geval dat dit uw eerste slagerij wordt: lees dit artikel met de drie voornaamste aandachtspunten aandachtig door. Zo bent u beter voorbereid op het openen van uw bedrijf.

1. Wat zegt de wet?

In een slagerij wordt met vlees gewerkt en dus valt de werkomgeving van een slagerij onder de HACCP-richtlijn. Die geldt dus ook voor de vloer van de slagerij. HACCP is géén type vloer, maar een vloer die aan bepaalde richtlijnen voldoet. Zo moet de vloer een waterdicht oppervlak hebben, zodat er geen vuil achterblijft en hij gemakkelijk schoon kan worden gemaakt. Een ander belangrijk punt is dat het er wanneer er wordt gemorst erg glad kan worden. Een goede antisliplaag is dus erg belangrijk.

2. Halal?

Hier had u misschien niet direct aan gedacht. Maar halal vlees kopen en verwerken is niet genoeg om het ook als halal te mogen verkopen. Bij halal gaat het namelijk om het hele proces van het product. De slagerij zelf en de slagerijvloer moeten officieel dus ook halal zijn. Heel belangrijk dus wanneer u een halal slagerij wilt beginnen.

3. Tijdsduur leggen slagerijvloer in Den Haag

Een slagerijvloer is in de meeste gevallen al in een dag te leggen. Zo ondervindt u weinig hinder wanneer u uw slagerijvloer in Den Haag laat vervangen of aanleggen. Een goede planning is natuurlijk belangrijk, dus neem tijdig contact op met een gespecialiseerd bedrijf in slagerijvloeren. Vond u dit een interessant artikel? Een ander belangrijk punt bij het uitbaten van een slagerij is natuurlijk geschikte bedrijfskleding. Lees dan ook dat artikel.