Het geven van een uniek feestje

Een feestje vieren is een hele organisatie, zeker als het een groot feest wordt ter ere van een bijzondere gelegenheid. Ga jij binnenkort een feestje geven, lees dan snel dit artikel voor wat tips en tricks!

Selfservice Bar
Het drukst is een gastheer of gastvrouw meestal met het zorgen dat alle gasten wel een drankje en een hapje hebben. De hele tijd al je gasten voorzien van een drankje is een vermoeiende taak. Makkelijker is het om een tafel neer te zetten waarop alle drankjes, glazen en ijsblokjes staan. Je kan gasten dan makkelijk doorsturen naar deze tafel om hun drankjes te pakken. Op deze manier krijg je geen dorstige gasten en de gasten hoeven niet de hele tijd bij jou aan te kloppen.

Deze formule kan je herhalen qua eten. In plaats van iedereen eten op te scheppen zet je schalen klaar waarna mensen eten kunnen pakken. Hierdoor hoef je ook minder weg te gooien aangezien je nooit teveel opschept.

maxilia

Aankleding
Door de locatie van je feest leuk aan te kleden onderscheid je je van andere feestjes. Richt bijvoorbeeld een hoek in als photobooth. Een photobooth huren is een dure aangelegenheid, maar je kan het ook zelf namaken. Met een statief, een camera en een shutter functie op de camera kunnen mensen met de druk op de knop foto’s maken. Deze kan je makkelijk de dag na het feest naar iedereen opsturen.

Ook een leuke aankleding zijn ballonnen. Kies voor letterballonnen of laat ballonnen bedrukken met de reden van het feest. Dit kan onder andere bij Maxilia.

Muziek
Door middel van muziek maak je het feest helemaal af. Zoek op Spotify naar een paar leuke afspeellijsten en je hebt er de hele avond bijna geen omkijken naar. Natuurlijk kan je ook je eigen afspeellijst samenstellen. Kies minstens 200 nummers uit waardoor je een lekker lange afspeellijst hebt. Tot slot kan je nog een paar goede boxen huren of lenen, en klaar is je feest!