Een geschikte cateraar vinden voor jouw evenement

Het vinden van een geschikte cateraar voor jouw evenement kan een tijdrovende klus zijn. Kan de cateraar de drukte aan, past die bij het thema of feest, is de kwaliteit goed en wat zeggen zijn oude klanten? Dit zijn allemaal factoren die zullen meespelen in jouw besluit om wel of niet voor een bepaald bedrijf te kiezen. We begrijpen dat dit erg lastig kan zijn omdat eten en drinken tegenwoordig erg belangrijk is voor jouw evenement. We vertellen je in deze blog graag hoe jij een geschikte cateraar gaat vinden voor het evenement van het jaar, namelijk: die van jou!

Kwaliteit vs kwantiteit

De hamvraag is: “kies je voor kwaliteit of kwantiteit?”. Ik weet het makkelijk gemaakt, waarom niet allebei? Op een evenement heb je gewoon beiden nodig, zo simpel is dat! Je hebt te maken met veel bezoekers (ofwel: kwantiteit) en je hebt te maken met kritische bezoekers (ofwel: kwaliteit). Daarom adviseren we je dan ook om goed op zoek te gaan naar een partij die jou zowel met kwaliteit als kwantiteit kan helpen. Je bezoekers zullen dit waarderen en je krijgt lovende reacties! Dat is wat je uiteindelijk ook wilt toch?

Soort cateraar

Je hebt verschillende soorten cateraars. Kies je er een met een foodtruck, iemand met vegetarische hapjes of juist een met vlees of spannende gerechten. Dit is allemaal afhankelijk van je publiek wat je aantrekt of wilt aantrekken. Wil je dat mensen een snelle hap eten of wil je even een praatje met ze maken tijdens je event? Wil je mensen langer vasthouden dan raden we een culinair gerechtje aan.

Events

Catering op evenementen moet goed verzorgd worden. Daarom hebben we een geschikte partner voor je gevonden. In Den Haag tot aan Rotterdam zit je bij hen gebakken en worden de lekkerste gerechten aan je gasten geserveerd.