Amstel Bright kopen

Ben jij net heerlijk op vakantie geweest naar Curaçao, Aruba of Bonaire dan kon je daar vast veel Amstel Bright kopen. Maar ja dan ben je terug in Nederland en dan kan je dit heerlijke bier nergens meer vinden. Gelukkig kan je Amstel Bright kopen bij de site van Amstel Bright NL. Je kan weer een heerlijk vakantie gevoel krijgen zonder ook echt een hele vakantie te hoeven betalen. Deze flesjes vol zonneschijn en rust worden aangeboden voor een lekker scherp prijsje. Dus ik zou zeggen neem een paar slokken doe je ogen dicht en binnen een paar seconden loop je weer heerlijk met 31 graden langs de kleurrijke huizen van Willemstad. 

Amstel Bright kopen?

Amstel Bright is te koop voor 17,40 per 12 flesjes. Het bier is erg makkelijk te bestellen op de website en wanneer je de bestelling voor tien uur s avonds plaatst is de kans erg groot dat je er de volgende dag al heerlijk van kan genieten. Dit frisse blonde biertje heeft een alcoholpercentage van slechts 5% en gaat heerlijk met een lekkere maaltijd. Dit bier is voor iedereen en zowel mannen als vrouwen vinden het heerlijk. Je kan het biertje lekker naturel drinken maar met een fris partje limoen maak je het helemaal af! 

Amstel Bright kopen

Persoonlijke ervaring

Zelf ben ik afgelopen zomer op vakantie geweest naar Curaçao. Het was een heerlijk zonnige vakantie met leuke strandfeesten en happy hours. Je kan waarschijnlijk al wel raden wat mijn ‘go to drink’ was. Amstel Bright natuurlijk. Ik vind persoonlijk het bier het lekkerst met een partje limoen erin maar ook zonder was het erg lekker en verfrissend. In Curaçao was het continu 31 graden vanaf 10 uur s ochtends tot 10 uur s’avonds dus een heerlijk koel drankje kon je altijd wel gebruiken. Stel je voor, je zit heerlijk op een strandbedje in de Jan Thiel baai en er komt iemand een Amstel Bright naar je toe brengen. Heerlijk, dan ben je zo ontzettend blij. Dit is een heerlijk zomerbier en het is absoluut een aanrader.